Festival coral de muzică sacră, ediția a II-a, la Sibiu

Miercuri, 13 aprilie 2011, a avut loc editia a II-a a festivalului coral de muzică sacră de la Sibiu. În spațiul  generos al Sălii Thalia din localitate au concertat Corul „Bach” din partea Bisericii Evanghelice C.A. , Corul Bisericii Creștine după Evanghelie „Betel” 2,  Cvartetul Bărbătesc „Theofania”, Corul de cameră „Cedonia”, Corul „Ave Maria” din partea Bisericii Greco-Catolice unită cu Roma, Corala „Allegretto” și Corul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. În final corul reunit, condus de către domnul dirijor Gheorghiță Nicușor, a subliniat prin cânt faptul că Iisus stă la o fereastă stinsă și pe toți ne vede, ne știe și mereu ne așteaptă.

Programul a fost îmbogățit prin intervențiile concise, dar sugestive ale pastorului Nicușor Gheorghiță, care a prezentat fiecare ansamblu coral, subliniind că prin Iisus Christos „Templul deschis din cer nu mai are taină, fapt care ne uimește de fiecare dată și că prin credință cerul e deschis, iar Dumnezeu e aproape”.

Mesajul pascal, transmis de către pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Sibiu, Marius Creța, a îndeptat atenția participanților spre ultimele cuvinte ale Domnului Iisus, care prin moartea Sa vrea să ne facă ai Săi pentru veșnicie.

Marius Creţa – pastor

imagini de la eveniment

You can leave a response, or trackback from your own site.