CLUB DE SĂNĂTATE LA SIBIU

Pornind cu acest slogan în minte „Sănătatea nu este totul”  Însă  „fără sănătate totul este nimic”,  în anul 2008 am demarat proiectul care a avut ca scop înfiinţarea în oraşul nostru a unui astfel de club. Am considerat foarte important atât pentru noi cât şi pentru familiile noastre necesitatea de a cunoaşte cât mai multe informaţii legate de alimentaţie, felul cum ne raportăm la aceste cunoştinţe şi nu în ultimul rând atitudinea pe care o avem în aplicarea acestora. Pentru ca abordarea să fie cât mai profesionistă am apelat la medici care să ne prezinte lucrul acesta. Amintim că am reuşit să colaborăm cu Dr. Tica Despina-medic de familie în jud Sibiu, Dr. Valeriu Gheorghiţă – medic la Centrul de Sănătate şi Medicină Preventivă Herghelia cât şi Dr. Mischak – medic chirurg la spitalul din oraşul Mediaş, cât şi alţi specialişti.

Pentru că proiectul a început să se bucure de succesul publicului, anul 2010 ne surprinde în mod plăcut datorită faptului că  directorul Bibliotecii Astra se arată interesat de o colaborare cu noi, oferind spaţiul bibliotecii  ca loc de desfăşurare a acestor evenimente în anii următori. De aceea din anul 2010 această acţiune s-a bucurat de un şi mai mare succes în cadrul acestei instituţii publice unde publicul a devenit şi mai divers. Iată-ne ajunşi în anul 2011 când încă acest club de sănătate mai funcţionează şi se adresează persoanelor dispuse să cunoască şi să-şi însuşească aceste cunoştinţe. Shopenhauer spunea „Nouă zecimi din fericirea noastră se bazează pe sănătate”, deci dacă ne dorim fericirea atât de mult, poate că ar fi timpul să luăm atitudine şi să ne preocupăm mai mult de aceasta.

Nu putem spune decât că acest proiect a fost un plan divin pentru judeţul nostru şi sperăm ca şi pe viitor să putem folosi ocaziile prin care numele Tatălui să fie proslăvit prin acţiunile noastre.

Mărgeruşanu Ibi – coordonator proiect.

You can leave a response, or trackback from your own site.