„O zi din viaţă cu Isus” – Program copii 24.11.2012

Sâmbătă, 24 noiembrie, programul de după amiază al Bisericii Adventiste din Sibiu a fost susţinut de copiii de la grupele Grădiniţa, Primara şi Juniori. Programul s-a intitulat „O zi din viaţă cu Isus – Prietenul copiilor”.

Cu mult drag, copiii au relatat prin poezioarele învăţate cum îşi încep dimineaţa cu rugăciune, cum se consacră lui Dumnezeu şi cum, prin faptul că ascultă de părinţi, arată credincioşie faţă de Domnul Isus şi cât de plăcut este să te afli în prezenţa lui Dumnezeu.

„Unde e Isus, e bine,

Râu de binecuvântări,

Şi comorile divine

‘Nale inimii cămări.”

Programul a fost presărat de cântecele precum: Pe mâini de dimineaţă, Da şi nu, Domnul iubeşte copiii, Isus e-al meu amic. Până şi cei mai micuţi dintre copii au cântat cu voioşie că şi ei pot să facă ceva: „Ascult pe mama, iubesc pe Domnul şi într-una cânt aşa!”.

Şi fiindcă este atât de frumos să petrecem fiecare zi alături de Mântuitorul, copiii şi-au arătat dorinţa să petreacă o veşnicie întreagă alături de Domnul Isus, prin cântecelul intonat la final: „Vrei şi tu să mergi în ceruri cu Isus?”. Întrebarea rămâne şi pentru tine: Vrei şi tu să mergi în ceruri cu Isus? Răspunsul nostru este: Da, vrem! Sperăm că şi răspunsul tău este la fel.

Kati Palagniuc – responsabil Şcoala de Sabat copii Sibiu

You can leave a response, or trackback from your own site.