Ziua Recunoştinţei

13 oct. 2012

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Sibiu, obişnuieşte ca în fiecare toamnă să serbeze Ziua Recunoştinţei.  Nici anul acesta nu a fost altfel. În după amiaza Sabatului din 13 octombrie, sala bisericii a fost plină cu persoane care au dorit să vadă acest eveniment, dar şi să-şi exprime recunoştinţa faţă de Dumnezeu pentru purtarea Sa de grijă. Iată că şi anul acesta am avut parte de binecuvântările Sale cereşti, care ne-au dat o recoltă bogată de fructe, legume, cereale, cu alte cuvinte, pâinea cea de toate zilele.

Sala a fost decorată cu un stand alcătuit din darurile pământului: de la struguri la mere, de la conopidă la dovleci, de la ardei la praz şi multe altele. Nici florile nu au lipsit.

Oamenii i-au adus mulţumiri lui Dumnezeu nu doar pentru recoltă, ci şi pentru familii, soţi/soţii, copii, nepoţi, sănătate și pentru pace.

S-a cântat mai mult ca de obicei, au fost atât piese corale, cât şi solo. Tinerii au împărţit, celor prezenţi în sală, câte o mică făgăduinţă.

Sărbătoarea nu s-a sfârşit odată cu încheierea programului festiv, ci a continuat cu o masă de părtăşie. De altfel, un eveniment îndrăgit de membrii biserici, deoarece este un moment plăcut când, la o gustare, poţi să discuţi cu cei din jur, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Să ne dea Bunul Dumnezeu sănătate ca şi la anul să serbăm Ziua Recunoştinţei!

Kati Palagniuc

You can leave a response, or trackback from your own site.